Marius Dragomir
Logo Dragomir
Home     Bio     Discografie     Aparitii     Poze     Media     Contact
Romana   English   Deutsch  

Revenire spectaculoasa
16 Iunie 2005
La capitolul reveniri spectaculoase in lumea muzicala il adaugam si pe Marius Dragomir, cel care in urma cu 10 ani facea furori cu piesa "Party in Transilvania". Solistul Marius Dragomir a fost plecat vreme de trei luni in America, cu treaba.
PROMOVAT DE AMERICANI. Mai exact, a colaborat cu mezzosoprana Nicoleta Strauss, romanca stabilita de sapte ani pe "Pamantul Fagaduintei": "In tot acest timp am orchestrat si compus albumul Nicoletei, dar am inregistrat si doua piese in duet cu ea. Fanii din tara vor fi surprinsi sa ma auda interpretand cu impostatie de canto". Tot la capitolul noutati, interpretul va inregistra, la piesa "Per L’eternita", un videoclip. Pana aici, nimic interesant, senzationalul vine insa abia acum, cand va spunem ca locul ales este... Castelul Peles: "Nu s-au mai facut videoclipuri aici, dar echipa mea a obtinut toate aprobarile". Si, ca un paradox, americanii il vor promova in Europa: "Vor avea loc lansari ale albumului meu in Italia, Franta, Spania, poate si in Romania. Asta e, se pare ca americanii sunt mai interesati de proiectele mele". Marius este dezamagit de faptul ca in tara nu se mai pot scoate bani frumosi din muzica.
BOICOTAT. In plus, e ferm convins ca niciodata nu a fost promovat pe masura valorii: "Nu cred ca un artist e pe val sau sub val doar pentru ca unii sau altii nu vor sa il promoveze suficient. Sunt convins ca nici macar nu stiti cate albume am inregistrat si ca foarte multe au avut succes doar pentru ca le-am scos la vanzare, fara nici o reclama in prealabil. Elegant ar fi ca aceste case de productie sa te promoveze, nu sa te boicoteze, de aceea publicul nu ma vede prea des. Mi s-a spus nu de putine ori: «Lasa, ba, ca Marius Dragomir se vinde oricum!»". Cu toate aceste inconveniente, solistul, care a facut furori candva cu piesa "Party in Transilvania", nici ca se gandeste sa paraseasca plaiurile noastre. Lasand deoparte munca, Marius, care si-a revenit cu greu dupa un divort indelung mediatizat, a fost curtat asiduu de o americanca, ba chiar era cat pe ce sa revina in tara cu verigheta la purtator: "Am fost curtat acolo si chiar am avut ocazia sa ma insor, dar nu mai cred in institutia casatoriei".
Dupa ce i-a lasat fostei sotii toate bunurile, iata ca, din nou, artistul are cu ce se lauda: "Mi-am ridicat in Brasov o casa, gen conac, chiar langa padure. In casa, totul are tenta rustico-medievala, cu spade, arcuri, scuturi. Nu lipsesc nici stergarele taranesti, castroanele din lut frumos decorate. A, si soba rustica, exact ca la bunica, la tara". Cu fosta sotie a ramas, dupa spusele sale, in relatii... reci. Insa pe cei doi copii ii viziteaza lunar, de cateva ori: "Particip efectiv la cresterea lor. In toamna vor merge la scoala si mi-am propus sa fiu alaturi de ei"
Jurnalul National.Ciobanas pentru trei zile
09 Noiembrie 2005
Marius Dragomir a fost zilele trecute intr-o minivacanta la o stana din zona Sibiului, la invitatia unui interpret de muzica populara, Grama Mugurel. Timp de trei zile solistul s-a amuzat, dar s-a si relaxat, familiarizandu-se cu indeletnicirile oierilor: a muls oaia, a taiat berbecul si l-a pus la protap, a facut bulz si a cantat la fluier. Pentru a intra cat mai bine in atmosfera mioritica, Marius a adoptat si vestimentatia pe masura, imbracandu-se cu haine traditionale.
"Cand am ajuns acolo nu prea eram in apele mele, pentru ca eram racit. Insa dupa cele trei zile de vacanta m-am insanatosit, spune Marius.
Romania Libera.

© Copyright Marius Dragomir. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii
Powered by DecSOFT